Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Kampány címe: Now
Ügyfél: [Sprint]? mobilszolgáltató
Termék/Szolgáltatás: Sprint Now weboldal és microsite
Kampány készítője: [Goodby, Silverstein & Partners]? San Francisco, USA
Díj: Cannes-i Reklámfesztivál, [Cyber Lion]?, ezüst, 2009.

 

 

 

 

Az internet van, ha kiigazodunk rajta, ha nem. A Spint mobilszolgáltató "Now" vagyis "Most" nevű [interaktív]? kampányoldala pont a (web)világ sokszínűségét, információtelítettségét érzékelteti a különböző méretű boxokba rendezett struktúrával, mely boxok mindegyike egy-egy widget. A widgetekben lévő valósidejű digitális számlálók, RSS-hírek, látványosan animált statisztikák, webkamerás képek vagy videók együttesen érzékeltetik, mi minden is történik éppen most a nagyvilágban. Minden widget valódi kis[alkalmaz]?ásként funkcionál, azaz letölthető és átvehető a saját oldalunkra, megoszthatjuk Facebookon, használhatjuk az operációs rendszerünk asztalán is, mint ahogy több mint 100,000 blog és weboldal használja is ezeket.

A flash technológiával készült multimédiás kampányoldal nem csak vizuálisan, hanem egy enyhén gépiesített női hang révén audio módon is közli a legfrissebb adatokat a böngészés alatt.

 

A [website]? a Sprint Now Network nevű 3G szélessávú mobilinternet-szolgáltatását népszerűsíti, amely szolgáltatás révén a felhasználóknak lehetősége van "másodpercenként 70 e-mailt letölteni, GPS-szel pizzást találni kevesebb mint 1 perc alatt és streaming TV-t nézni" stb. - ahogy arra a flash site erről szóló aloldalán - egy műholdképet idézően felülről mutatott városrészlet minden egyes eleme fölé húzva az egeret - tippeket is kapunk.

Vagyis a kampánysite által közvetített gondolat, hogy a Sprint Now weboldalán érzékeltetettekhez hasonló sokszínű és sokrétű dolgok közül tudnak az előfizetők választani és használni a valós életben, bárhol út- vagy utazás közben a mobilinternet-kártyájuk révén.

Weboldal:

Sprint - Now Network microsite:

http://now.sprint.com

 

Nevezés a Cannes Lions versenyre:

http://www.cyberentries.com/sprint_now
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta